dissenya la landing page perfecta

Com dissenyar la teva landing page perfecta

La seva pàgina de destinació de tràfic és una de les pàgines més importants de la seva pàgina web. Es definirà el nivell d'èxit que té en la conversió dels visitants del seu lloc web en clients, clients, subscriptors o membres. Malauradament, moltes vegades no para ni de lluny tanta atenció com haurien per al disseny de la pàgina de destinació de tràfic, o landing page,  i en el seu lloc, opten per fer una pàgina de destinació bog-estàndard, avorrit, que probablement no es converteix en una taxa molt alta.
How To Design A Perfect Landing Page For Your Website
Però la pregunta és com és exactament el que dissenyar i crear la pàgina de destinació perfecta per al seu lloc web?
Alguns consells que vostè necessita per centrar-se en el disseny per a la seva landingpage:

A. Titol destacat.

How To Design A Perfect Landing Page For Your Website
Quan un usuari accedeix a la seva pàgina web, literalment, només tenen uns pocs segons per captar la seva atenció. Una gran part del temps vindrà directament dels resultats del motor de cerca i si el visitant no està intrigat a l'instant pel que ofereix el seu lloc web, marxarà a milions d'altres (possiblement més adequats) resultats amb només un clic de distància. A causa d'això, cal assegurar-se que la captura de l'atenció dels visitants a l'instant, i la millor manera de fer-ho és amb un títol ben destacat.
  • Un bon títol ha de ser valent.
  •  Ha de ser el punt focal principal del web.
El títol és el que ha d'atreure l'atenció del visitant des del moment en què arribin al seu lloc web. Fes una ullada a la imatge de dalt, presa de la pàgina de destinació en BearCSS.com. Vostè pot veure que té un títol clar i audaç. Es capturarà l'atenció dels visitants a l'instant i li demanarà segurament investigar més a fons a la mateixa web, si és pertinent a la seva cerca.

How To Design A Perfect Landing Page For Your Website
  • El seu titular té el interès per ser fruit d'una còpia. Què vol dir pel "dret de còpia"? Vol dir que hauria de despertar i interès en els visitants i convèncer per aprendre més sobre el seu producte / servei. Si ens fixem en la imatge de dalt de l'estadi de beisbol, es pot veure que el titular diu "temps de pista. Enviar factures. Guanya diners ". És un títol atrevit, que despertar l'interès en el seu mercat objectiu de clients de negocis.

B. Crida a l'acció en el teu copy: provoca.

How To Design A Perfect Landing Page For Your Website
La seva crida a l'acció és una de les parts més importants de la seva pàgina ja que és la part que realment li diu al visitant a prendre l'acció desitjada. La seva crida a l'acció pot ser, literalment, qualsevol cosa que vulguis que sigui, per tal de que ofereixi una instrucció clara i concisa que el visitant pugui entre fàcil i ràpidament.
El que cal recordar sobre la seva crida a l'acció és que no és opcional, ha de promoure l'acció al seu target, si o si. El fet de l'assumpte és que sense una bona crida a l'acció, el seu lloc web no veurà cap tipus de conversió, així que assegureu-vos de tenir això en compte.
Un bon exemple d'una crida a l'acció es mostra a la imatge presa des Grooveshark. Vostè pot veure el botó "Try It Now" serveix com la crida a l'acció, ja que li indica a l'usuari que faci clic al botó per provar el producte ara (l'objectiu de la pàgina de destinació).
També et donaràs compte de que no només és el copy interesant del text de la crida a l'acció important, l'audàcia és el que arrencarà l'acció del target realment. A la imatge, es pot veure que el botó es destaca gràcies al seu ús audaç del color taronja, atraient així als visitants la vista al botó i la promoció d'un clic.

C. Planifica la teva tàctica de confiança.

How To Design A Perfect Landing Page For Your Website
No importa la quantitat d'esforç que va posar a la pàgina d'inici del seu lloc web, la gent simplement no es va fixarà en el seu producte / servei (i certament no gastarà els seus diners) llevat que aconsegueixiconfiança en la seva empresa.
Ara la confiança ha de ser establerta entre l'entitat i el visitant el més ràpidament possible a través de l'ús del contingut de la pàgina de destinació. 
No hi ha dubte que això és una cosa difícil d'aconseguir, però hi ha una sèrie de tàctiques per fer-ho:
Potser una de les tàctiques més simples és utilitzar les organitzacions autoritzades d'avals per la teva web / producte / servei, i segells de compra segura, enviament gratuït, atenció al client per telèfon, email, xat:
Si ens fixem en la pantalla Screenr dalt, es pot veure que al voltant de la meitat cap avall de la pàgina, que mostra tres petits fragments de la classe de "brunzit" que Screenr ha anat generant. El intel · ligent és que es tracta de llocs web molt bona reputació i de confiança (en aquest cas: The New York Times, CNET i Mashable). Només per tenir aquests logotips i fragments d'opinió-com en la pàgina, la confiança que el producte s'estableix a l'instant en la ment del visitant.
How To Design A Perfect Landing Page For Your Website
un mal disseny provoca el fracàs de la seva web, menys és més
També pot utilitzar el disseny del seu lloc web per guanyar la confiança, un lloc web mal dissenyat serà poc probable que generi molta confiança al visitant. Un mal disseny és una catàstrofe per a les pàgines de destinació, de manera que les pàgines de destinació, com el de la foto superior és generalment una mala idea. És desordenat, mal dissenyat i, bàsicament, sembla poc fiable (gràcies al seu ús excessiu de les imatges ). Aquest tipus de pàgina de destinació podria haver funcionat en els anys 90, però no ara.
El disseny i el marketing no és una ciència exacta i sempre es pot millorar amb l'experiència juntament amb un gran producte / servei i el disseny del lloc adeqüat, és molt probable que tingui un gran èxit amb la pàgina de destinació.
Només recordeu que sempre s'ha d'esforçar per millorar. Constantment provar altres titulars, altres esquemes de color i així successivament i evaluar la seva eficàcia, per que cada sector, i tipus de públic te les seves necessitats.

font: http://designwebkit.com/web-and-trends/how-design-perfect-landing-page-your-website/