eines de monitorització de social media gratis

Màrqueting a Xarxes Socials

La monitorització és un dels deures que fan perdre més temps per a tots els que ens dediquem de manera professional a la tasca de #socialmedia . 
L'èxit de la presència en les xarxes socials  depèn de les activitats i campanyes de comuniació que hi accionem i dissenyem per a elles, i també en  l'avaluació de l'èxit i així de la resposta dels l'usuaris/es a aquestes activitats.
Les eines adequades per fer una bona tasca de monitorització en els #socialmedia solen ser gratuïtes, que cal conèixer per estalviar energies:

1. Mention.net: es tracta d'una aplicació que llista continguts de temes de les xarxes socials, procedents de Facebook , Twitter , Flickr i Instagram 
2. Socialmention.com:  és una eina que permet rastrejar paraules clau en la major part de plataformes 2.0 , que posa a disposició de l'usuari diversos filtres i ofereix diverses unitats de mesura . Els resultats poden rebre a través de SMS i de serveis RSS .
3. Google Trends: permet fer cerques avançades utilitzant determinades paraules clau i comparar resultats en diferents regions , categories , espais temporals i serveis web .
4. Google Alerts: aquest popular servei de Google ofereix a l'usuari la possibilitat de rebre avisos de cerques i continguts de paraules clau, a través de l'email o del RSS resultats actualitzats procedents de webs de notícies , blocs i fòrums .
5. Technorati: és una dels cercadors de blocs més importants . Altres serveis similars són , per exemple , BlogPulse , Google Blogsearch i Twingly .
6. Boardreader.com: es tracta d'un motor de cerca per fòrums d'internet .
7. Twazzup: és una aplicació que rastreja Twitter i mostra els principals " influencers " a la xarxa de microblogging i els links més populars.
8. Open Facebook Search: possibilita la recerca de contingut públic a Twitter.
9. Facebook Insights: subministra al propietari d'un perfil a Facebook estadístiques i fins i tot dades demogràfiques de les persones que visiten la seva pàgina .
+ info:
font:
http://www.socialblabla.com/9-herramientas-gratuitas-para-monitorizar-las-redes-sociales.html

@lutxana